Gyakori kérdések

A középsős ovisoktól az általános iskola 4. osztályáig indítunk legfeljebb 10 fős, korosztályos csoportokat. A foglalkozásokon a motiváció mellett kiemelkedően jelentős a differenciálás. Így mindenki tud fejlődni.

A jó is lehet még jobb!  A szorongó gyermek felszabadultabb, az önbizalom-hiányos magabiztosabb lesz. Az elméleti tudás gyakorlatba helyezése minden gyermeknek segít. Javuló helyesírás, a tanuláshoz való jó viszony, eligazodás a mértékegységek világában, mozgás és vidámság, pozitív megerősítés és még sok hasonló tulajdonság jellemzi a programot.

  • a 4 alkalmas havi bérlet (1 hónapig érvényes) 8.000 Ft
  • az alkalmankénti óradíj  2500 Ft

Igen. A jelentkezési lap aláírásával a szülő egyidejűleg nyilatkozik arról, hogy megértette és elfogadja ezt a feltételt, amely az adott létszámmal tervezett csoportok fenntarthatóságát szolgálja.

Folyamatosan várjuk a jelentkezőket, bármikor lehet csatlakozni a TKP-foglalkozásokhoz. 

Nem. A regisztrációs lap kitöltése után, a gyermek életkorának és ha lehetséges, a szülő időpont kérésének figyelembe vétele után, kerülhet csoportba a jelentkező gyermek.

Váltócipőt kérünk.

Igen. A Vadvirág Alapítvány Fő u.57. szám alatti központja előtt fizetőparkoló van, a parkolóóra tőlünk balra és jobbra a Fő utcán található. Érdemes korábban elindulni a foglalkozásokra, mert nehéz helyet találni.  (Térkép)